Szekeres Viktor

Magyar címet és szinkronos előzetest kapott az Uncharted-film

Ilyen lesz magyarul az Uncharted.

Tom Holland és Mark Wahlberg lesz a főszereplője a Ruben Fleischer által rendezett videójáték-adaptációnak, az Unchartednek, aminek megérkezett nemrég a szinkronos előzetese is az InterCom jóvoltából, melyből kiderül, hogy a magyar cím is Uncharted, és mely révén meghallgathatjuk, hogy a szinkronrendező milyen hangokat álmodott meg a főszereplőknek, illetve, hogy megtartották-e a megszokott hangjaikat.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Nathan Drake-et mindenki ismeri. És mindenki találkozott már vele, aki keresett kincset Amazónia esőerdeiben, vetődött partra néptelen karibi szigeten, vagy bunyózott tibeti műkincsrablókkal. A világ legvagányabb kalandor kincsvadásza (Tom Holland) a 21. század Indiana Jonesja – akinek a jövője legalább olyan bizonytalan, mint a múltja.
De ez most megváltozik.
A világsikerű videójáték alapján készülő, több kontinensen forgatott kalandfilm a játékok előtt játszódik: az derül ki belőle, hogy miért lépett Nathan Drake a bűn útjára, hogyan lett kincsvadász, és miért olyan sikeres benne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!