Szekeres Viktor

Gal Gadot megmutatja az év egyik legjobban várt akciófilmjének előzetesében

Új trailert kapott a Red Notice.

A Netflix nagyon nyomja a Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) című akciófilmjét, melynek esélye van arra, hogy minden idők legnagyobb érdeklődése mellett bemutatott filmje legyen a szolgáltatón, az első olyan alkotás, amit premierje első hónapjában több, mint 100 millió előfizetésről indítanak el. Mint ismert, a lista élén jelenleg a Tyler Rake-film áll, amelyet 99 millióan kezdtek el nézni a bemutató első 4 hetében.


Ha valakit nem érdekel a spoilereső miatt a fenti új előzetes a Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds főszereplésével készített filmhez, a Netflixes leírást a lényegről elolvashatja: "Az Interpol a világ legkeresettebb bűnözőit keresi. De amikor egy merész rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját (Johnson) és két rivális bűnözőt (Gadot, Reynolds), bármi megtörténhet."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #2
    Szegény vén Rock az idétlen grimaszaival és izomagyával már lerágott csont eléggé... a Felhőkarcoló az utolsó említésre méltó filmje... a sok igénytelen cgi baromság, mint Féktelenül hatszázhúsz, meg Jumanji stb, hagyjuk már... Ettől ez a film lehet jó persze, Reynolds jó színész, Gadot meg dögös eléggé...
  • Lapajka #1
    Uhh de gagyis szirupos...