Szekeres Viktor

Így fog kinézni a DC új szuperhőse, Kék Bogár

Kiadtak egy képet a mozis Blue Beetle-ről.

Tavaly a járvány miatt elmaradt Comic-Connak (is) köszönhetően a Warner és a DC saját képregényes/filmes/tévésorozatos/videójátékos rendezvényt tervezett. A DC FanDome virtuálisan került megrendezésre két részletben, és a sikert követően idén is sor került rá szombaton. A DC FanDome keretén belül képregények, illetve képregényalapú filmek és tévésorozat készítői, valamint szereplői jönnek össze online, hogy beharangozzanak friss híreket, illetve exkluzív tartalmakat. Egy érdekes újdonság volt, hogy egy nagyon kis időt az egyik tervezett DC-filmnek, a Kék Bogárnak (Blue Beetle) is szenteltek, konkrétan bemutatták egy vázlat révén, hogy fog kinézni.

A rajongói kedvenc képregényes szuperhős karakter, azaz a Keith Giffen, John Rogers és Cully Hammer által megalkotott Jaime Reyes a harmadik a sorban, aki a képregényekben feltűnt Kék Bogárként - előtte Dan Garret és Ted Kord bújt a maskarába. Reyes először a 2006-os Infinite Crisis ötödik számában szerepelt, majd még ugyanabban az évben saját képregény-sorozatot kapott.

A képregényes sztori szerint Jaime Reyes egyszer két barátjával, Pacóval és Brendával hazafelé tartva felfedez egy Blue Beetle szkarabeuszt, félig a földbe temetve egy elhagyott teleken. Kíváncsiságból hazaviszi, és a szkarabeusz éjszaka életre kel, és beékeli magát Jamie gerincébe, ami révén egy földönkívüli technológiával megáldott páncéllal látja el, melynek viselője képes ereje és sebessége nagyságát elég széles skálán változtatni. Az már csak bónusz, hogy a páncél segítségével fegyvereket, pajzsokat és még szárnyakat is képes teremteni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csigafi #2
    Hát jolvan de hogy nézz ki az eredeti képregényben?