Szekeres Viktor

Bruce Willis idei ötödik zsé-filmje is előzetest kapott

Bruce Willis most az Apexszel támad.

Hiába pár sikeres mozifilm a közelmúltból, Bruce Willis valamiért még mindig inkább lakossági forgalmazásra szánt béfilmeken dolgozik, amik régen a videótékák alsó polcaira kerültek volna, manapság pedig video on demand formátumos premiert kapnak. Az elmúlt időszakban olyan filmeket láthattunk, illetve természetesen nem láthattunk tőle, mint a Survive The Game, a 10 Minutes Gone, a Trauma Center, a Survive The Night, a Cosmic Sin, a Hard Kill, az Out of Death, valamint a Midnght in The Switchgrass - némelyik IMDb-s értékelése persze azért meghaladja a 4/10-et.


Miután októberben a Survive The Game érkezik vele VOD-premierként Amerikában a fanatikusok képernyőire, november 12-én az Apexet vásárolhatják meg majd az érdeklődök lakossági forgalmazásban. Itt Neal McDonough lesz a fő partnere, a filmet pedig az az Edward Drake rendezte, aki nem elég, hogy a már említett Kozmikus bűnben már együtt dolgozott a színésszel, de azóta már leforgatta vele a jövőre bemutatásra kerülő American Siege-et és Gasoline Alley-t is.

Abban biztosak lehetünk, hogy valamelyik tucatfilmjével Willis bele fog nyúlni a tutiba és minimum közepes, élvezetes végeredményt produkál, de kérdés, hogy az IMDb szerint jelenleg utómunka alatt lévő 11 soron következő szerepéből, melyikre mondhatjuk el majd ezt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #3
  Ha keményen dolgozna, akkor nem csak olyan mellékszerepeket vállalna, amiket pár nap alatt le tud forgatni. Nem véletlen, hogy 4 filmet csinál ugyanazzal a rendezővel mondjuk Bulgáriában, egy szuszra letudja az összes jelenetét, és a többiek dolgoznak tovább nélküle. De persze dolgozik, szó se róla, mint mindenki más, aki felnőtt és nem munkanélküli, de ezért nem kell szobrot emelni neki.

  Más.

  Csak akkor tudja valaki eldönteni, ha megnézi őket, és a legtöbben nem fogják, és nagyon naiv módon elfeledkezel arról, hogy a filmek azért készülnek, hogy pénzt keressenek velük, általában 3000 forint körüli összeget kóstálnak, mert ezek nem streamingre kerülnek fel, vagy tévében mennek le, hanem meg kell vásárolni őket. és lehet, hogy morcos lennél, ha 30 ezer forintért kapnál kettő vagy három jobban sikerültet. (Nyilván a többség kölcsönözhető is online, és idővel csökkenni fog az áruk.)

  Persze cukiság érvelni azzal, hogy "készíti nekünk a szórakozást, én meg úgysem fizetek érte", de kicsit el vagy tévedve, ha azt gondolod, hogy mindenki csak kvázi lopja ezeket.
 • morguldae #2
  Ő legalább dolgozik keményen. Azt úgyis mindenki egyénileg dönti el melyik film tetszik neki és melyik nem. De legalább van miből választani. Készíti nekünk a szórakozást. És azért mindegyik filmjét meg lehet nézni, legalább egyszer. Inkább készüljön 10 amiből lehet lesz amelyik tetszik, mint egy ami rohadt drága volt de egyébként meg nem tetszett...
 • wraithLord #1
  Amikor kinyitja a konténert, úgy néz ki, mint egy trottyos, azt hittem, becsinál. :D
  Nem gondoltam, hogy valaha ezt fogom mondani, de Neal McDonough üdítő színfolt ebben a "filmben". :D
  Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2021.10.15. 09:10:43