Szekeres Viktor

Világpremierként folytatódik itthon Az ifjú Sheldon

Nemsokára folytatódik a Young Sheldon.

Az amerikai CBS csatorna nyáron jelentette be, hogy a Young Sheldon című The Big Bang Theory-spinoff ötödik szezonjának premierje október hetedikén fog tévéképernyőre kerülni Amerikában, és a napokban a hazai HBO megerősítette, hogy ez egyben azt is jelenti, hogy a magyar HBO GO október nyolcadikán fogja bemutatni a széria folytatásának első részét. Első nekifutásra csak magyar felirattal, de később szinkront is kapnak majd az új részek, nagyjából akkor, amikor a tévében is sugárzásra kerülnek.

A sorozat rajongói számára mindenképp jó hír, hogy 2024-ig képernyőn fog maradni, ugyanis a CBS idén egyszerre rendelte be az ötödik, hatodik és hetedik szezont. A folytatás onnantól fog kétségessé válni, hiszen általában az network csatornák szériáinak színészszerződései hét szezont követően járnak le, és ilyenkor csak komoly anyagi ráfordítással lehet ezeket meghosszabbítani, és a költségvetés növekedését nem mindegyik sorozat bírja el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Ha egy éve fed le egy évad, akkor sosem fognak kiöregedni. Ha nem annyit fed le, akkor átállnak annyira és meg van oldva.
  • bunny #1
    ... meg a gyerek szereplők is kiöregednek