Szekeres Viktor

Nálunk az új James Bond döntött rekordot

A Nincs idő meghalni járványrekordot döntött idehaza.

103 ezer nézővel itthon a Nincs idő meghalni című 25. James Bond-epizód volt a legnézettebb a mozikban hétvégén. Ez az eredmény nem csak a járványidőszak legjobbjának számít, hanem önmagában is kiemelkedőnek minősülne, konkrétan a legutóbbi Csillagok háborúja-film óta nem érdeklődtek Magyarországon mozis premier iránt.

Érdekesség, hogy az előző rész, a 007 Spectre - A Fantom visszatér 2015-ben minden idők legjobb hazai James Bond-debütálását tudhatta magáénak, a 24. James Bond-filmet csütörtöktől vasárnapig 97 856-an nézték meg 72 moziban. A Daniel Craig-féle Bond-mozik közül a Casino Royale-t nyitóhétvégéjén még "csak" 41 860-an látták 2006-ban, ami még a Brosnan Bond-szint alatt maradt, de onnantól mindegyik epizód rekordot produkált. A Quantum csendjét 73 943-an látták a nyitóhétvégén, a 007 - Skyfallt pedig 86 099-en.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #6
  ez egy nulla...
 • kalapos01 #5
  Még egy... Basszus, annyira ijesztő ez a brutális félretájékozottság. Vagy olyan helyről szerzed az infóidat, amik baromságokat írnak, vagy nem tudsz szöveget értelmezni, vagy pedig egyszerűen nem veszed észre, hogy bizonyos dolgok változhatnak. De ebből is látszik, hogy mennyire hatékony fegyver a kommunikáció, ld. egy producer egy baráti sajtótermékben hazudik valamit, és abból már is hírérték lesz. A napi 1 előadás másra vonatkozott, egy mozihálózatra és eleve csak egy terv volt, semmi végleges, ami a jelek szerint meg is változott, amikor látták, hogy lesz azért érdeklődés. Természetesen nem lett kiadva iskoláknak. És arra kíváncsi lennék, hogy milyen sajtóterméket fogyasztasz, ahol azt írják le, hogy "állítólag leverte". Mert normális ilyet nem ír le, csak azt, hogy leverte. Ez adatokhoz köthető, nincs állítólag. Van linked? Ha ilyet leírt valaki és azt fogyasztottad, akkor gáz helyekre jársz. Ha nem sajtótermékből veszed az infót, hanem mondjuk valaki ilyet írt közösségi oldalon, akkor meg nokomment, alá nem támasztott dolgot minek terjeszteni.

  Tényleg aggasztó sokan fake news beszopási képessége. Nem olyan nehéz megbízhatóan tájékozódni. Források, több hely, stb.
 • lammaer #4
  Mivedl csak napi 1 előadásban tervezik bemutatni a hazai gyöngyszem filmet, esélytelen hogy többen lássák mint a Bondot.

  Amiben "állítólag" leverte a bondot az az előrendelések száma - gondolom ki lett adva az iskoláknak meg a pártkatonáknak hogy menni kell...
 • MerlinW #3
  Naja... az Elkxrtukat csak 3 hét múlva mutatják be (okt. 21).
 • kalapos01 #2
  Ha egy cikkben ezt írták le, akkor mi vitt rá, hogy minimum még egy cikket elolvass, amiben ezt írják le? Ha pedig megtetted, akkor milyen elvetemült oldalakra szoktál járni, ha még be sem mutatott filmekről írnak ilyeneket.
 • ntex #1
  Nem az Elkxrtuk? Pár cikkben úgy írták hogy többen nézték mint a James Bond-ot.