Szekeres Viktor

Az új Halloween a magyaroknak túl durva lesz

A Gyilkos Halloween is magas korhatárt kapott.

Senki nem fog meglepődni a lenti előzetesen lévő, immáron hivatalosnak tekinthető korhatár karikán, főleg, hogy a Gyilkos Halloween (Halloween Kills) forgalmazó UIP-Duna Film a múlt héten kiadott szinkronos előzetesre eleve egy előzetesen megajánlott 18-as rakott. Értelemszerűen mindenki saját belátása szerint kell, hogy döntsön, elengedi-e a gyerekeit rá, bár sajnos itthon nem nagyon lehet megtalálni a neten a pontos okokat, amik ebbe a kategóriába kényszerítették a filmet.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Percekkel azután, hogy Laurie Strode (Curtis), lánya, Karen (Judy Greer), és unokája, Allyson (Andi Matichak) ott hagyják a maszkos szörnyeteget Laurie lángoló alagsorába zárva, Laurie-t életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba, és abban a hiszemben van, hogy végre megszabadult attól, aki egy életen át gyötörte.
Ám amikor Michaelnek sikerül kiszabadulnia Laurie csapdájából, a rituális vérfürdő folytatódik. Miközben Laurie próbálja leküzdeni fájdalmát, arra készül, hogy megvédje magát, és ezzel Haddonfield városát is arra ösztökéli, hogy összefogjanak a megfékezhetetlen szörnyeteg ellen.
A Strode nők összeállnak Michael első ámokfutásának túlélőivel, és úgy döntenek, a saját kezükbe veszik a dolgokat, és igazságtevő csapatot alkotva vágnak neki, hogy egyszer s mindenkorra levadásszák Michaelt.
A gonosz ma meghal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!