Szekeres Viktor

Rebootot kap a Babylon 5

Új Babylon 5-sorozat készül.

J. Michael Straczynski, a Babylon 5 készítője egy új Babylon 5-szérián dolgozik, a fejlesztését az író a CW csatornával között szerződése alapján kezdte meg. A reboot teljesen nulláról indítana, a főhőse egy bizonyos John Sheridan lenne, egy Earthforce-os tiszt, aki rejtélyes háttérrel rendelkezik és a Babylon 5-re küldik, amely egy 8 kilométer hosszú űrállomás a semleges űrben, ahol utazók, csempészek, vállalati felfedezők és földönkívüli diplomaták élnek és fordulnak meg a törékeny béke időszakában, a háborús folyamatos fenyegetése mellett. Sheridan megérkezése pedig olyan eseményeket indít be, amikre még véletlenül sem számított.

Egy sorozat fejlesztése, illetve fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a készítőktől a gyártó stúdió vagy a célplatform berendeli egy pilotepizód forgatókönyvét, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően, ha a forgatókönyv elnyeri az illetékesek tetszését, akkor azt a pilot berendelésével, vagy a teljes első szezon bekérésével honorálhatják. És persze az is előfordulhat, hogy többet nem hallunk egy sorozattervről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #5
    Szerintem kiváló sorozat volt.
  • Sequoyah #4
    Minden szereplot ki kell cserelni, ezert reboot:) Ha ide lehetne varazsolni az eredeti szineszeket fiatalon, akkor egy percig nem aggodnek, akkor csak egy ujraforgatas lenne.
    Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2021.09.29. 16:02:34
  • Csaba161 #3
    És a sorozat főbb szereplői szinte valamennyien meghaltak 60 éves koruk körül, ez rossz ómen az új szereplőgárdának...
  • gunji #2
    Meg ugye kényszerűen főszereplőt kellett cserélni. :(
  • Sequoyah #1
    Egy nagyszeru sorozat rebootja mindig oriasi kockazat, mert tobb mindent lehet elrontani mint amit javitani rajta.

    De azert van 2 dolog amiben nagyot tudnak javulni:
    - A CGI es a latvanyvilag nagyon kezdeti, epp akkor keszult ez a sorozat amikor ezek meg gyerekcipoben jartak. Ha csak 5 evvel kesobb keszul, mar lenne annyira jo hogy nem erne meg.
    - A zsenialis 2-3-4. szezonokat kozepszeru 1. es 5. szezon keretezi. Ebbol minimum az 5. szezon javithato, mert az kulso utasitasra lett osszekuszalva. Az elso inkabb azert gyenge mert meg szarnyprobalgatas volt, mielott rajottek hogy hogyan lesz jo, amit siman lehet h meg kell ismetelni igy 30 evvel kesobb:)