Szekeres Viktor

Megdobogtathatja a rajongók szívét a Csillagközi fejvadászok főcíme

Az eredeti intrót idézi meg az új Cowboy Bebop főcíme.

A Netflix a DC FanDome és a közelgő Disney+ Day mintájára szeptember 25-én megrendezte saját virtuális eseményét, melyhez a platform legnagyobb sztárjai és alkotói csatlakoztak a világ minden részéről. Az esemény a Tudum elnevezést kapta és a hivatalos leírás szerint "telis-tele volt" exkluzív tartalommal és vadonatúj előzetesekkel. A több, mint háromórás Tudum alatt több mint 70 filmbe és sorozatba lehetett belekukkantani. A sorozatos blokkban, bár a Cowboy Bebop előzetese még mindig nem került bemutatásra, de a főcímből már lehet fogalmunk arról, hogy fog kinézni a sorozat élőszereplősként.


A széria hivatalos szinopszisa: "A COWBOY BEBOP – Csillagközi fejvadászok egy űrben játszódó akciódús westernfilm három, a múltjuk elől menekülő fejvadászról, közismertebb nevükön cowboyról. A harcias és rosszmájú csapat tagjai a halálos öklű Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) és Faye Valentine (Daniella Pineda) készen állnak a csillagrendszer legveszélyesebb bűnözőinek a felkutatására - természetesen megfelelő fizetség ellenében. De eljön az idő, amikor ökölcsapásaik és csattanós szavaik ereje sem segíthet már a dulakodásban, és múltjuk végül utoléri őket. "

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Celeborn #1
    És valóban. Azért félek ,hogy hogy tudják átadni élőszereplőkkel azt a feelinget, amit anno a rajzfilm tudott. De szurkolok!