Szekeres Viktor

Egy utolsó szinkronos előzetest kapott a Gyilkos Halloween

Magyar trailerje is van a Halloween Killsnek.

Amerikában csak digitális premiert kap a Gyilkos Halloween (Halloween Kills) a Peacock szolgáltatón, ami komoly meglepetést okozott filmes berkekben, itthon viszont, mivel a szolgáltató nincs jelen, természetesen moziban élvezhetjük Seth Rogenék és Danny McBride-ék filmjét, ami a 2018-as Halloween-folytatásnak lesz a folytatása, és aminek az utolsó hosszú előzetese nemrég szinkronizálásra került.


A fim hivatalos szinopszisa a következő: "Percekkel azután, hogy Laurie Strode (Curtis), lánya, Karen (Judy Greer), és unokája, Allyson (Andi Matichak) ott hagyják a maszkos szörnyeteget Laurie lángoló alagsorába zárva, Laurie-t életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba, és abban a hiszemben van, hogy végre megszabadult attól, aki egy életen át gyötörte.
Ám amikor Michaelnek sikerül kiszabadulnia Laurie csapdájából, a rituális vérfürdő folytatódik. Miközben Laurie próbálja leküzdeni fájdalmát, arra készül, hogy megvédje magát, és ezzel Haddonfield városát is arra ösztökéli, hogy összefogjanak a megfékezhetetlen szörnyeteg ellen.
A Strode nők összeállnak Michael első ámokfutásának túlélőivel, és úgy döntenek, a saját kezükbe veszik a dolgokat, és igazságtevő csapatot alkotva vágnak neki, hogy egyszer s mindenkorra levadásszák Michaelt.
A gonosz ma meghal.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!