Új Marvel-tévésorozat kapott előzetest

Nemsokára érkezik a Hulura a következő Marvel-sorozat.

November 17-én mutatja be a Hulu az egykor tervezett 4 animációs szériája közül életben maradt két projekt közül a másodikat (ugye a Marvel Studios jött, látott és beszántotta a korábban jó pár szériát jegyz Marvel TV helyét), aminek a címe Hit-Monkey lesz. A rajzolt sorozat előzetese a napokban érkezett meg, a karaktert pedig nem kell bemutatnunk azoknak, akik szeretik a képregényeket.


A Hit-Monkey sorozatot Josh Gordon és Will Speck készítette. A véres és sötéten komikus történet főhőse egy japán hómajőm. akit egy amerikai bérgyilkos szelleme képezi ki a nyomorúságos tokiói alvilágban, hogy be tudja váltani kíméletlen bosszúra tett ígéretét. A szinkronhangok között olyan színészeket hallhatunk, mint Fred Tatasciore, Jason Sudeikis, George Takei, Olivia Munn, Ally Maki és Nobi Nakanishi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #1
    "a karaktert pedig nem kell bemutatnunk azoknak, akik szeretik a képregényeket."
    En szeretem a kepregenyeket, de ez ki/mi a tokom?
    "A véres és sötéten komikus történet főhőse egy japán hómajmot, akit egy amerikai bérgyilkos szelleme képezi ki a nyomorúságos tokiói alvilágban, hogy be tudja váltani kíméletlen bosszúra tett ígéretét."
    Egyreszt mar megint csak majdnem sikerult leirni helyesen, masreszt igy mar ertem miert nem hallottam soha errol.....