Szekeres Viktor

Újabb részleteket feltáró videó érkezett az Alapítvány tévésorozathoz

Az Apple Tv+ újabb hasznos anyagot adott ki a Foundationhöz.

Jövő heti premier lesz az Apple Tv+-on az Alapítvány (Foundation), ami az év egyik legjobban várt sorozatának tűnik, de csak 1-2 hét múlva fog kiderülni, hogy valóban érdekli is a nézőket, hiszen akkor adhat ki a platform közleményt arról, hogy vajon rekordot döntött-e az iránta való érdeklődés. Számokat persze hiába várnánk, de ha többen akarják megnézni. mint a See-t, a Morning Show-t vagy a Ted Lassót, az komoly fegyvertény lenne.


A fenti betekintő videóból újabb részletek derülnek ki a sorozatból. A scifi irodalom Isaac Asimov által írt alapkövét sokan sokféleképp próbáltak már megfilmesíteni, de a fejlesztés során minden egyes próbálkozó rádöbbent arra, hogy megfilmesíthetetlen anyagról van szó. Manapság azonban, amikor már több megfilmesíthetetlennek tartott könyvet is sikerült adaptálni, semmi sem lehetetlen. Az adaptációs jogokat a Skydance Television vette meg, és David S. Goyer, valamint Josh Friedman kezdett el dolgozni a pilot forgatókönyvén - a showrunner előbbi lesz, az első szezon pedig 10 részből fog állni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #2
    MInden uj feldolgozas egy uj sztori. Hasonlosag letezo muvekkel csak a veletlen muve.

    Ha barmilyen adaptacio eseten az az elvarasod hogy az eredeti muvet latod viszont mas formaban, akkor majdnem mindig csalodas a vege.
  • Gabbbbbbbbbbbb #1
    Nagyon a birodalom vezetésére és a genetikus dinasztiára fókuszálnak a trailerek alapján. Abban sem vagyok biztos, hogy a "genetikus dinasztia" így leírva szerepel a könyvekben, a történeti jelentőségük pedig minimális. Előre félek tőle, hogy erről az oldalról fog ömleni a számomra nem tetsző tartalom. Az Alapítvány elsősorban nem hangos politikai csatározásról, intrikákról szól, de úgy látom ez a sorozat az Expanse példáját fogja követni..

    Ettől függetlenül nagyon várom!