Szekeres Viktor

Megérkezett az ElkXrtuk plakátja

Plakátot kapott egy új, magyar politikai thriller.

Október 21-én mutatja be saját forgalmazásában és a TV2 támogatásával a Mega Film az ElkXrtuk című politikai thrillert, aminek most jelent meg a plakátja, amiből végre kiderül, hogy kik játszanak kiemelt szerepeket a filmben (mert valamiért korábban a színészek sem nagyon akartak erről beszélni): Mózes András és Bánovits Vivianne mellett Bokor Barna, Gubás Gabi és Bede-Fazekas Szabolcs kapott nagyobb szerepet, de mellettük még ott lesz Szőke Richárd, Jánosi Ferenc, Zayzon Zsolt, Troll Zsolt és Csőre Gábor.

Érdekesség, hogy a film megrendezésére és fényképezésére nem sikerült (vagy nem is próbáltak) magyar szakembereket megszerezni, Kálomista Gábor, producer egy kvázi elsőfilmes angol rendezővel, Keith English-sel forgatta le legújabb, saját finanszírozásból, sajtóinformációk szerint 800 millió forintból gyártott filmjét, melynek története a 2006-os hazai közéleti események árnyékában zajlik.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dyra #6
    miről fog szólni? :D
  • lammaer #5
    Van politika, ha fizetnek érte eleget :D
  • lammaer #4
    Már alig várom hogy lássam, amint csillogó szemű kisgyerekeken dönget keresztül tankkal a patás, vértől megittasult gyurcsánydémon.

    Nyilván nem lesznek a képernyőn bomberdzsekis árpádsávos zászlót lóbáló kubatov bérenc focidrukkerek mint a valóságban....

    link

    Undorító hogy mindent bevetnek a jövő évi kampányért, remélem a félelmük amiért már ilyen eszközökhöz kell nyúlniuk megalapozott.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.09.09. 20:36:29
  • Ellaberin #3
    Jól sejtem, hogy nem véletlen az időzítés.
    Egyébként mikor megy le a TV2-őn főműsoridőben?
  • repvez #2
    ej de gyors a cenzúra :P