Pár jó után a Netflix megmentett egy gyenge sorozatot is

Újabb sorozatot mentett meg a Netflix.

A Lucifer óra nem nagyon foglalkozott a Netflix bukott, a saját csatornáik által gyenge nézettség miatt megszüntetett szériákkal, csak egy-kettőt karoltak fel, de most kivételt tettek a Manifest című természetfölötti drámával, miután annak szezonjai nagyon jól szerepeltek a szolgáltató nézettségi listáin és a jelek szerint sikerült nyomott áron hozzájutniuk a sorozathoz, ami többek között lehetővé teszi számukra, hogy egy jóval több részből álló évadot készítsenek a korábbi büdzsé mellett.

A Netflixre érkezhet meg tehát jövőre a Manifest negyedik szezonja, ami egyébként egy befejező, lezáró évad lesz, melyben Jeff Rake, a készítő, minden lógó szálat elvarrhat. És erre elvileg lesz is ideje, hiszen 20 részt kap rá. Itthon a Manifest pont jövő héten fog folytatódni az HBO GO-n a harmadik szezonnal, hogy pár nappal később az AXN-en is látható váljon.

A Manifest egy tenger felett eltűntnek nyilvánított repülőgépről szól, mely 5 év múlva hirtelen előkerül, miközben utasai számára az idő nem telt el, viszont szeretteik számára igen, akik el is siratták őket. A sorozat az utasok magánéletét követi, azt, hogy milyen sors rendeltetett nekik a második esély révén. És persze a gép eltűnését övező rejtély is középpontban marad, hiszen egyes utasok úgy érzik, hogy hirtelen többre lettek hivatottak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • t_robert #2
    Az első két évfolyamot láttam a HBO GO-n végül is nem volt rossz.
  • robicarlos6 #1
    Inkább sok jó sorozat értelmetlen lelövése után végre láttak értelmet egy másik jóban....