Szekeres Viktor

Folytatják a Karatekölyök-sorozatot

Újabb szezont kapott a Cobra Kai.

A Netflix meg sem várta a Karatekölyök (The Karate Kid) című film alapján készített Cobra Kai című sorozatának decemberi 4. évados premierjét, már most jelezte a készítőknek, hogy igényt tartana egy ötödik évadra is, ami jó eséllyel már 2022-ben látható lenne, hiszen így az írók már most elkezdhetnek dolgozni a szkripteken, és nem kell az elkövetkező hónapokat malmozással tölteniük, miközben talán új állást sem vállalhatnak.

A Cobra Kai Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg forgatókönyvéből készült. A sorozat főszereplői Ralph Macchio és William Zabka, akik régi karaktereik bőrébe bújhattak. A széria az eredeti film eseményei után 30 évvel játszódik, melyben a leszálló ágban lévő Johnny Lawrence megváltást keresve újranyitja hírhedt karate dojóját, a Cobra Kai-t. Ezzel pedig felmelegíti rivalizálását a napjainkban igen sikeres Daniel LaRusso-val, aki próbál kiegyensúlyozott életet élni mestere, Mr. Miyagi tanításai nélkül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • halaszlo #3
  Én is imádom a sorozatot és mindig meg tud lepni. Mindig félek, hogy az új évad majd gagyi lesz, de eddig szerencsére nagyon jó volt mindegyik. Szerintem ameddig a szinészek bírják és tudják hozni ezt a szinvonalat, addig mehet. És remélhetőleg előbb-utóbb Sam is (Mary Mouser) megtanul élethűen mozogni. :)
 • Ender Wiggin #2
  +1
  De szerintem nem az izzadtság volt a fringe 5 legrosszabb része, hanem, hogy a korábbi szezonokban elkezdett sztorivonalakat teljesen félbehagyták...
 • bunny #1
  Nagyon szeretem a sorozatot, nagyon jól sikerült, de nem érzem, miért kellene 5. évad. Így is kicsit több csavar lett benne, mint egészséges, de oké, egy évadnyi még van benne, kettő azonban ... félek úgy jár, mint pl. a Fringe, ahol az utolsó évad olyan izzadságszagú volt, mint egy gimis focicsapat öltözője ( na nem magyar :D )