Szekeres Viktor

Videón Tom Cruise brutális mélybe ugrása a Mission: Impossible 7 forgatásán

Ismét egy Tom Cruise-videó az MI7 forgatásáról.

Tom Cruise-ról pontosan tudjuk, hogy 50-en túl elkezdte élvezni és veszélyesen élni az életét, a Mission: Impossible-filmsorozatot pedig azzal kiemelni a hasonszőrű produkciók közül, hogy azok kaszkadőrt igénylő kunsztjait inkább sajátmaga végzi el. Némelyik efféle mutatvány komoly sérülést is okozott már neki, de az eddigi talán legveszélyesebb (melyre nagyon alapos gyakorlással készült fel) során semmi bántódás nem érte. Íme a kunszt, videón.


Érdekesség, hogy a Mission: Impossible 7. és 8. részét is az Oscar-díjas Christopher McQuarrie fogja rendezni, ami kapcsán sokaknak hiányérzete lehet, hiszen az első 4 filmhez Cruise-ék egyéni látásmóddal bíró rendezőket hajtottak fel, Brian De Palmát, John Woo-t, J.J. Abrams-et és Brad Birdöt, azonban az 5. rész sikerét követően McQuarrie lett a rezidens rendezője a franchise-nak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  nem a színészek használják a kaszkadőröket, hanem a produkció. a színész csak bólogat. és pont azért baromság, hogy cruise ugrál, mert rendszeresen történik vele valami...
 • Venator #3
  Nála pont az a lényeg, hogy sok mindenhez nem használ kaszkadőrt, amihez a színészek általában igen. Ez azért is nagy hír, mert ha a kaszkadőr lesérül, legfeljebb beállítanak egy másikat, de ha a színész sérül le akkor nagy bajban van a forgatás.
 • Ender Wiggin #2
  bázisugró? ott vannak a filmes kaszkadőrök.
 • Kelta #1
  írták valahol hogy többezer próbát csinált meg hasonlók..röhej, bármelyik bázisugró aki tud motorozni 2 láda sörért bármikor megcsinálja..