Szekeres Viktor

Megvan, ki rendezi A halhatatlan gárda 2-t

Rendezőt kapott a The Old Guard folytatása.

Charlize Theron még júniusban beszélt arról, hogy elkészül a The Old Guard, azaz A halhatatlan gárda című Netflixes képregény-adaptáció második része. A színésznő a korábbi sajtóinfót akkor a Varietynek erősítette meg, hozzátéve azt, hogy nem csak a forgatókönyv készült el, de már a forgatáskezdés 2022-es időpontja is kitűzésre került. Most a Deadline pedig arról számolt be, hogy Victoria Mahoney személyében a film rendezője is meglett.

Az első filmet Gina Prince-Bythewood rendezte, aki azonban úgy döntött, hogy nem tér vissza, hiszen a filmet követően több kiemelt munkát is kapott. Ha a rendező nem is, a színészek vissza fognak térni, legalábbis Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo és Chiwetel Ejiofor véglegesítette szerződését. És nemsokára az is kiderül, hogy újonnan kik csatlakoznak a szereplőgárdához.

A The Old Guard 2020-ban a Netflix egyik legnagyobb érdeklődést generáló filmje volt. Az egy hónap alatt 99 millió bepróbálást jegyző Extraction és 85 millió előfizetésről elindított Spenser Confidential mögött a harmadik helyen végzett az év végi top listán 78 milliós mutatóval, megelőzve az Enola Holmes-ot (76 millió) és a Jamie Foxx-féle Project Powert (75 millió).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    számít az, hogy ki rendezi? a szar akkor is szar, ha gordon ramsey rendezi el a tányéron...