Szekeres Viktor

Főszereplőt kapott a Magic: The Gathering tévésorozat

Elkezdődött a Magic-sorozat castingja.

Tavalyelőtt derült ki, hogy a Netflix animációs tévésorozatot készít a Magic: The Gathering című gyűjtögetős kártyajáték alapján. A készítők Henry Gilroy és Jose Molina, az executive producerek pedig Joe és Anthony Russo lettek volna. A feltételes mód pedig annak szólt, hogy kreatív nézetkülönbségek miatt azóta már mindannyian távoztak a projekttől. Az új showrunner Jeff Kline lett, és még az animációt gyártó Bardel Studio helyére is behozták a projektbe a Snowball Studiost.

Tegnap pedig kiderült, hogy a főhős szinkronhangja Brandon Routh lesz, aki egy Gideon nevű hősies Planeswalkert fog alakítani. A sorozat készítésében természetesen részt vesz a Hasbro és a kiadó Wizards of The Coast is, és eredetileg arról volt szó, hogy benne a Planeswalkeres történetszálakat terjesztenék ki lefedve velük a thriller, horror és dráma műfaját.

Magic: The Gatheringes projektről először 2014-ben hallhattunk, akkor egy mozifilmes terv forgott közszájon, olyannyira, hogy még plakátot is kapott. Az a film a Fox stúdió gyártásában készült volna el Bryan Cogman forgatókönyve alapján, aki Simon Kinberg szkriptjét írta - értelemszerűen ez a projekt végül elhalt valamikor út közben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!