Szekeres Viktor

Gyalázatos bukás a Westworld készítőjének új scifije

Meglepően nagyot bukott Lisa Joey filmje.

Sejteni lehetett, hogy nem nagyon fogja érdekelni a nézőket az Új múlt (Reminiscence) című Lisa Joy-film, a jelek szerint a kritikák hatására rengeteg racionális fogyasztó spórolta meg a moziba való elbumlizást. Ez számokban kifejezve annyit jelent, hogy a film Amerikában hétvégén mindössze 2 millió dollár bevételt hozott, ami nagyon satnya teljesítmény, hiszen a 613 dolláros vászonátlag azt jelenti, hogy egy előadásra átlagosan 7 jegyet adtak el.

A film persze az HBO Maxon is premiert kapott, de ez még véletlenül sem magyarázat a gyalázatos mozis teljesítményre. A múlt heti premierek közül egyébként több alkotás nem lehet büszke a teljesítményére, hiszen a Lionsgate akcióthrillerje, a The Protege Michael Keaton, Maggie Q és Samuel L. Jackson főszereplésével 2,9 millió dollár bevételt termelt péntek és vasárnap között, míg a The Night House című szellemes horror Rebecca Hall főszereplésével 2,86 milliósat. Pozitív előjellel a hétvégéről a Mancs őrjárat-filmet lehet említeni, ami 13 millió dolláros nyitányt produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Egyetértek, jól mondod, a zombi tömegekre már jó ideje csak a reklámok hatnak. Megnézik és totál bekajálják azt, amit a terméket gyártó cég eléjük rak hirdetésként. Nyilván, aki nem tömeg, aki értelmes, az nem az elfogult forrásból tájékozódik, hanem függetlenekből informálódik, olyanoktól, akik kipróbálták a terméket, és el tudják mondani annak pozitívumait, negatívumait, amik alapján eldönti, hogy ő bepróbálja-e.
  • grobs #3
    "a jelek szerint a kritikák hatására rengeteg racionális fogyasztó spórolta meg a moziba való elbumlizást"

    Nem hiszem, hogy tömegeket érdekelne 2021-ben bármilyen kritika. Egyszerűen látták a zagyva előzetest, és berakták az "otthon egy esős szombat délután ha nincs jobb" kalapba.
    Mancs őrjárat meg megérdemli a helyét. A maga szintjén beletették a lóvét, hogy meglegyen a mozis render minőség. Csináltak egy mancs őrjárat sztorit ami kitart 90 percig. Nincs olyan érzés, hogy ez most 5 rész egyben. Kislányom oda meg vissza volt, pedig 1 éve már nem nézi mert "kinőtt belőle".
  • caprine #2
    Azért én megnézném.
  • Merwenus #1
    Hát ha látta valaki a Westworld 1. évad UTÁNI részeket, akkor annyira nem lepődik meg.