Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Netflix másik He-Man sorozata

Ilyen lesz a He-Man and the Masters of the Universe.

A Netflix kiadta a He-Man and the Masters of the Universe első előzetesét, amiből kiderül, hogy a platform második He-Man sorozata szeptember 16-án kerül bemutatásra. A széria magyar címe He-Man – A világ ura lesz. A komputeranimációs sorozat természetesen újragondolja a 80-as évek klasszikus rajzfilmjét.


A sorozat készítője Rob David, a gyártója a House of Cool és a CGCG. A széria az ismert játékfigurák köré írt fantasy franchise frissített megközelítése lesz, melynek története Eternia bolygóján játszódna, ahol egy fiatal herceg felfedezi a Grayskull erejét és He-Manné, a világ urává változik, hogy aztán a harca a gonosz Skeletorral új magaslatokat érjen el, miközben mindkét oldal új csapatot verbuvál maga köré, így hősök új generációja fog fajunk sorsáért harcolni.

A sorozat hivatalos magyar nyelvű szinopszisa a következő: "A rendkívüli tinédzser, Adam és hősies csapata megtapasztalja Szürkekoponya legendás erejét, és rájönnek, hogy az a sorsuk, hogy megvédjék Eterniát a baljós Csontarcútól."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angel5 #1
    jézus mi ez hányás grafikájú valami szar?