Szekeres Viktor

Kikerült a netre a The Walking Dead új szezonjának kezdése

Így kezdődik a TWD 11. évada.

Érdekes, hogy manapság marketing értékkel bírhat az, hogy kirakják egy olyan sorozatszezon kezdésének első pár percét, mely már bemutatásra került. Ugyan a The Walking Dead 11. szezonja valóban csak vasárnap este (magyar idő szerint hétfőn hajnalban) debütál az AMC csatornán Amerikában, azonban az AMC+ prémium digitális platformra már augusztus 15-én felkerült a kezdés, ami egy dupla epizódnak az első fele. De nincs mit tenni, íme az évadnyitó első pár perce, ami ezúttal azoknak sem fog gondot okozni, akik nem tudnak angolul.


Hogy itthon mikor érkezik meg a 11. évad és hova, az még kérdéses, hiszen magyarul még a 10. évad sugárzása sem fejeződött be az RTL Spike megszűnése miatt. Más kérdés, hogy legalább a Netflixen elérhető a teljes legutóbbi szezon, bár ott nincs hozzá magyar felirat, míg az HBO GO-ra csak a 16. epizódig került fel a széria magyar nyelven, az utolsó hat rész még hiányzik onnan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Jó filmek helyett szar filmeket nézel és hisztizel. Oké. Jó sorozatok helyett szar sorozatokat nézel és duzzogsz. De komolyan, még egy viszonylag egyszerű sztorival rendelkező Walking Dead is kifog rajtad? Mert azt gondolom, te sem hiszed komolyan, hogy 40 perc alatt megtalálod a lyukakat azon, amin több száz ember egy hónapig dolgozott.

    Az nem annyira baj, ha nem rágnak a szádba mindent, ilyesmi miatt kár reklamálni.
  • Ender Wiggin #1
    már az első epizódban hatalams lyukak vannak a sztoriban, ilyen kezdéssel meg lesz az 1 millió alatti nézettség is a végén. katasztrófa...