Szekeres Viktor

Kiderült, hogy ki lesz az új MCU-s Amerika kapitány

A Disney megtalálta, ki veszi át Amerika kapitány pajzsát Chris Evanstől.

Júniusban még csak sajtóértesülés volt, hogy Anthony Mackie tárgyal a Disney-vel arról, hogy ő vinné tovább a Marvel Cinematic Universe-ben a Chris Evans által "leadott" Amerika kapitány karakterét, tegnapra viszont a Deadline forrásai szerint mindez meg is valósult, a színész aláírta a stúdióval a megállapodást a karakter eljátszására vonatkozóan egy negyedik Captain America-filmben.

Azt nem tudni, hogy a filmben szerepelni fog-e Sebastian Stan, aki a The Falcon and the Winter Soldier című Disney+-sorozatban Mackie partnere volt. A történetét forgatókönyvíróként a sorozat készítője, Malcolm Spellman fog felelni, aki Dalan Musson közreműködésével fogja írni a szkriptet. Rendezőről egyébként még nem tudni.

Evans kapcsán amúgy mindenképp érdemes megjegyezni, hogy ugyancsak sajtóinfók szerint dolgoznak a Marvelnél egy titkos projekten is, amiben szerepelhet a színész, azonban az a film, nem a Mackie főszereplésével elkészítendő Amerika kapitány 4 lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nemadomeganevem #2
    Hello. Én nem láttam a sorozatot, de egyik ismerősöm azt mondta aki látta, hogy ,Anthony Mackie , aki az új Amerika kapitány lesz, nincs semmi különleges képessége, magyarán egy teljesen átlagos ember , ez nem ellentmondásos egy kicsit eredeti kapitány képességével szembe?
  • Zsoltee_a_bator #1
    Remelem nem lesz igazam, de ugy erzem valahol mar keszuloben van egy felhaborodott kommentar annak kapcsan, hogy mar megint mas rasszra csereltek egy hatranyos helyzetu feher fantaziakaraktert. :) Ezt talan megelozendo: 18 eves a koncepcio.