Szekeres Viktor

Újabb klasszikus komédia sorozat felélesztése alakul

Még mindig nincs hivatalos infó a Frasier feltámasztásáról

Év elején írtunk arról, hogy végre valósággá válhat a Frasier 12. évada, amit már 2018-ban elkezdtek pedzegetni a Roseanne és a Will & Grace sikerén felbuzdulva. A főszereplő és executive producer Kelsey Grammer a viszonylag hosszan elhúzódó folyamat kapcsán az NBC Today című műsorának nyilatkozva elmondta, hogy a lassú tempó miatt nem kell arra gondolni, hogy kátyúban lenne a projekt, mindössze arról van szó, hogy szeretnének minden korábbi szereplőt visszahozni, és megfelelő időpontot találni erre bizony időigényes.

A kultikus rádiós pszichológus új otthon a Paramount+ streaming platformon lenne, ami március elején indul el Amerikában. Az annak idején idehaza is sugárzott sorozat folytatásának készítői Chris Harris és Joe Cristalli lesznek, és nem meglepő módon a showrunneri feladatokon is ők fognak osztozni.

Mint ismert, a Frasier annak idején a Cheers spinoffjaként indult, és 11 szezonja alatt 37 Emmy-díjat hozott az NBC-nek, többek között zsinórban ötször választották meg a legjobb komédiának a sorozatot. 2004-ben, amikor véget ért a széria, Frasier karaktere elköltözött Seattle-ból Chicagóba, abban a reményben, hogy barátnője, a Laura Linney által alakított Charlotte ismét befogadja őt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!