Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Gomorra utolsó szezonja

Novemberben folytatódik a Gomorra.

Nemrég megérkezett a Gomorra című olasz sorozat ötödik évadának első előzetese. Mint ismert, Salvatore Esposito még tavaly szeptemberben jelentette be, hogy az 5. szezonnal befejeződik a maffiasorozat, melyet itthon az HBO GO-n és az HBO csatornáin lehet követni. Az új Gomorra-szezon kezdésének még nincs pontos időpontja, de annyit már lehet tudni, hogy novemberben érkezik meg a képernyőre.


2020-ban a vírus miatt nem kaptunk Gomorrát sorozat formájában, azonban a rajongóknak nem kellett elvonási tünetektől szenvedniük, hiszen itthon tavaly láthattuk A halhatatlan (L'immortale) című 2019-es mozifilmet, ami a Gomorra egyik kedvelt karakterének, Cirónak szolgáltatott előtörténetet, mely nem csak sima előzményként funkcionált, hanem az új évadhoz is kapcsolódik valamilyen formában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnuluWork #2
    Be kell fejezni 1x. Már így is túl van húzva a filmhez képest. Cirot is visszahozták a halálból, pedig szerintem nélküle is működött volna a történet.

    Gondolom, a Suburrát is nézted a Netflixen. Az is remek sorozat volt. Ez a két sorozat szerintem a legjobbak között van. Hogy melyik jobb, majd az 5. évadzárón kiderül.
  • monk00 #1
    Az egyik legjobb sorozat. Sajnálom hogy vége lesz