Szekeres Viktor

Kiderült, hogy mikor láthatjuk az Alien-tévésorozatot

Még mindig van esély egy Nyolcadik utas: a Halál-tévésorozatra.

Pár éve felmerült, hogy tévésorozat készülhet a Nyolcadik utas: a halál című film, illetve annak folytatásai alapján. A tervezett Alien-sorozatról csak annyit lehetett tudni, hogy egy komplex, de lezárt történetet prezentálna, ami igencsak belenyúlna a mitológiába, és azt, hogy a készítője az a Noah Hawley lenne, aki a Legion és a Fargo című sorozatokat is jegyzi. Azonban, miközben az is beszédes volt, hogy jó ideje nem hallottunk a projektről, decemberben az író is megerősítette, hogy egyelőre még nem nagyon érdemes tervezni a szériával.

Szerencsére közben elkezdtek pozitívabb, megerősítőbb hírek érkezni, és most, az FX csatorna kritikusok előtti évadprezentációján ismét előkerült az Alien franchise kérdése, melyről John Landgraf, a csatorna elnöke elmondta, hogy nagyon optimista annak kapcsán, hogy 2023-ban képernyőre kerülhet a széria. Hawley nem sokkal korábban, a júliusi Vanity Fairban azt nyilatkozta, hogy tervei szerint 2022. tavaszán kezdődhet el a forgatás.

A tervezett történetről természetesen nem lehet sokat tudni, de korábban annyi elhangzott, hogy a nem túl távoli jövőben játszódna, hogy a helyszíne a Föld lenne, és hogy nem Ripley-sztoriról van szó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!