Szekeres Viktor

Erősít a Sport Tv

Olasz focibajnokikat és a Bajnokok Ligáját kínál a Sport 1 és a Sport 2.

Közleményt adott ki a Sport Tv arról, hogy milyen sportesemények várhatóak a csatornáin ebben a szezonban. Augusztus 17-én visszatér a labdarúgó Bajnokok Ligája a Sport TV csatornáira, majd augusztus 21-én a Serie A is megteszi ezt. Szeptember 11-től a női-, szeptember 15-től pedig a férfi kézilabda Bajnokok Ligája közvetítéssorozata kezdődik, amelyben négy magyar csapatnak és a világ legjobb kézilabdázóinak szurkolhatunk.

Új szakértők is debütálnak a Sport TV-n. A hivatalos közlemény szerint a 24-szeres válogatott, háromszoros magyar- és egyszeres német bajnok Hrutka János, aki a Ferencváros és a Kaiserslautern színeiben egykor a BL-ben is játszott, illetve az olasz futball külföldön is jegyzett szaktekintélye, Kéri András Dániel is rendszeresen feltűnik a következő szezonban Nyilasi Tibor, Kemenes Szabolcs, Várhidi Péter, Hegyi Iván, Hajdu Attila és Mészáros Ábel mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #2
    Az olasz foci nem mozgat meg, az NFL-t meg pár évre elengedték, így csak a kézi BL maradt, ami érdekel a portfólióból.
  • nortu30 #1
    Az olasz focinak nagyon örülök! A Sport TV a Digisporttal ellentétben szerintem minden szolgáltatónál elérhető, így végre sok olasz foci rajongónak nem kell ezután stream szolgáltatást igénybe venni. Remélem tartósan megmarad ez a felállás.