Szekeres Viktor

Megvan, mikor folytatódik itthon a legjobb szuperhősös sorozat

Örülhetnek a szuperhősök rajongói.

Sokan ugyan a The Boysra esküsznek, mások pedig a The Umbrella Academyre, mint jelenleg futó legjobb szuperhősös képregény-sorozatra, a megoldás valójában az, hogy a Doom Patrol emelkedik ki leginkább az igen sok résztvevőből álló mezőnyből, melynek átlagszínvonala az elmúlt években egyre csak nőtt. És azért említjük a Doom Patrolt, mert az HBO Max sorozata szeptemberben vissza fog térni.

Az amerikai szeptember 23-i premierdátuma a harmadik szezonnak egyben azt is jelenti, hogy itthon az HBO GO-ra szeptember 24-én fog felkerülni az évad első 3 része, természetesen magyar felirattal - a szinkronra jó eséllyel pár hetet vagy hónapot még várni kell. Erről egyelőre még nem érkezett hivatalos megerősítés, de az HBO itthon a korábban sugárzott sorozatait szinte kivétel nélkül tovább szokta vinni, és ami világpremiert kapott nálunk, az továbbra is világpremieres marad.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Az IMDB meg a Rotten sem stúdióktól független, nem érdemes a pontjaikat figyelembe venni. De tény, hogy a cikkíró állandóan beleszövi a senkit sem érdeklő magánvéleményét... Jó az UT-s bannered. :-D
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2021.08.11. 13:39:34
  • takysoft #1
    "a megoldás valójában az, hogy a Doom Patrol emelkedik ki leginkább az igen sok résztvevőből álló mezőnyből,"
    Miért is? Az említett 3 sorozat közül IMDBn és Rotten-en is az kapta a leggyengébb nézői értékeléseken...