Szekeres Viktor

Messze még az Orville folytatása

Még mindig forog a The Orville 3. évada.

2019-ben, a harmadik évad berendelésekor határtalan magabiztossággal azt írtuk, hogy "jövőre", azaz 2020-ban is folytatódni fog a The Orville című scifi-komédia, de erre mostanáig nem került sor, sőt, idén jó eséllyel nem is fog, minden bizonnyal 2022-es premiert fog kapni. Ennek több oka is van, de leginkább a vírus hozható fel, ami miatt még most is készül az egyébként is elég bonyolult produkcióval rendelkező széria.

Most azért került a hírekbe az idő közben a Fox csatornáról (ahol elég gyenge nézettséget produkált) a Hulu streaming platformra átkerült sorozat, mert utóbbi egyik vezetője beszélt róla, hogy bár premierdátumot még nem adhat, de amit eddig látott az új szezonból, az igen biztató. Ez persze önmagában még említésre sem lenne méltó, itt tényleg azon van a hangsúly, hogy a több, mint két éve szüneten lévő széria igenis létezik, még nem kell lemondani róla.

A klasszikus Star Treket megidéző, illetve az előtt tisztelgő (vagy másoló - nézőpont kérdése) szériát Seth MacFarlane készítette, a története szerint a 25. században az U.S.S. Orville űrhajó új kapitányt kap, s persze minden héten egy küldetést, amiknek lényege a felderítés, aminek során az emberekkel és űrlényekkel teli legénység szembenéz "az űr csodálatos és veszélyes világával".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 100pole #2
    Seth MacFarlane az Isten! :))
  • Cyberdog #1
    Nagyobb büdzsé... jobb történetek... gyönyörű látvány... Tavaly legalábbis ezt ígérték. Remélem tartják magukat ehhez.