Szekeres Viktor

Máris rekordot hozott az Öngyilkos osztag rebootja

Jól kezdett Amerikában a The Suicide Squad.

Amerikában pénteken került bemutatásra hivatalosan az új Öngyilkos osztag (The Suicide Squad), mely film ismét bebizonyította, hogy a mozis műfajban a reklámoknak van az egyik legnagyobb hatása a bevételekre, valamint azt is, hogy a reklámokra igenis fogékonyak a fogyasztók. A biztató előzeteseknek köszönhetően ugyanis sokan feledni látszanak az előző, igen silány próbálkozást, és tömött sorokban vonulnak a mostani filmre.

A csütörtöki, elővetítéses adatok alapján a film 4,1 millió dollár bevételt hozott hazájában, ami a járvány alatti legnagyobb korhatáros, azaz R-es bevételnek számít Amerikában, ami még akkor is elismerésre méltó, ha igazság szerint olyan sok R-es filmet nem mutattak be az elmúlt szűk másfél évben, főleg nem széles körben. A filmet egyébként a mozik mellett az USA-ban az HBO Max is elérhetővé tette. Összehasonlításképp a Hang nélkül második része enyhébb korhatárral 4,8 milliós premier előtti eredményt produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    A reklámnak nagy hatása van, azért szokták aztán a film teljes büdzséjéhez közeli összeet elverni rá. És csak nagyon ritkán jön vissza...

    Az első film 325 millióba került, ahhoz képest a 700 millió kevés. Nem csak rossz film volt, de nyilván veszteséges is. Ez már két ok, ami miatt nem folytatták...
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2021.08.09. 14:39:42
  • lonvard #1
    Fú a Peacemaker de tetszett benne. Valami kritikában a főokos azt mondta, hogy annyira szar színész az a pankrátor, hogy kidobta a filmből. Kurvára nincs igaza, imádtam nézni.

    Főgonoszt azonban nem tudnak ezeknek kitalálni. A Bosszúállók Thanos elleni háborúja kivétel, az összes többi szuperhősös filmben kidolgozatlan szar tucatfőellenségek vannak. Ebben is, de ez senkit ne kedvetlenítsen el, mer a karakterek kurvajók.