Szekeres Viktor

Előzetest kapott A csaj nem jár egyedül új változata

Ilyen lesz a He's All That.

Mint arról többször is beszámoltunk, elkészült a 2000-es évek környéki nagy tinifilmes hullám egyik igen kedvelt képviselőjének, az A csaj nem jár egyedülnek (She's All That) az újragondolása, a He's All That, aminek A srác nem jár egyedül lett a magyar címe. A filmet a Netflix augusztus 27-én fogja bemutatni, így épp időszerű volt kiadni hozzá az előzetest.


A platform 20 millió dollárért vásárolta meg az Addison Rae és Tanner Buchanan főszereplésével készített film globális forgalmazására vonatkozó jogokat. Ami igazán érdekes, hogy szerepelni fog a címszereplő anyjaként az a Rachael Leigh Cook is a romantikus vígjátékban, aki az eredetiben játszotta a címszereplőt. A Miramax filmjének főhőse fogadásból átalakít egy kifejezetten népszerűtlen fiút úgy, hogy azt bálkirálynak válassza a diáksereg. További szereplők: Madison Pettis, Petyon Meyer, Isabella Crovetti, Annie Jacob és Myra Molloy. A filmet Mark Waters rendezte az eredetit is író R. Lee Fleming forgatókönyve alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    úgy néz ki, mint, ami telefonnal forgattak, totál dilettáns operatőrrel és rendezővel, íróval, szereplőkkel és kardashiannal...