Szekeres Viktor

Friss celebarcok a TV2 új kalandvalóságshow-jában

Nemsokára indul a Totem.

Augusztus 22-én indítja el a TV2 új valóságshow-ját, a Totemet Ördög Nóra műsorvezetésével. A saját fejlesztésű, a sajtóközleményben monumentálisnak nevezett produkcióban ismert magyarok fognak küzdeni egymás ellen, valamint a 10 millió forintos nyereményért.

A TV2 a reality leírásában kiemelte, hogy "a hazai erdők mélyének két ikonikus totemállata, a szarvas és a farkas évszázados harca most új erőre kap és lezárásához érkezik. A Totem egy ősi mítoszt kelt életre, a hazai erdők mélyén, középpontban a farkas, a vidék legveszedelmesebb fegyvere, és a zabolátlan erő megtestesítője, a szarvas örök rivalizálásával. A farkasok és a szarvasok táborában hét-hét mindenre elszánt híresség csap majd össze, akik a nomád körülményekkel és a természet adta kihívásokkal dacolva, egy-egy instruktor vezetésével kincskeresésre indulnak, hogy bezsebeljék a hét misztikus erővel bíró kristályt és győzelemre vigyék csapatukat, ezzel beteljesítve a régmúltból gyökerező hatalmi harcot.

A szarvasok csapatát erősíti majd: Csősz Boglárka, Oczella Eszter, Oczella Krisztina, Baronits Gábor, Hamvai PG, Nagy Zsolt Leo, Szőke Zoltán, valamint instruktoruk, Novák Zalán. Varga Ferenc vezetésével ellenük szállnak majd harcba a farkasok: Völgyesi Gabi, Horváth Csenge, Szabó Dóra, Busa Pista, Ekanem Bálint Emota, Krausz Gábor és Varga Viktor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    A kellemetlen örökös megmondani akarás még cikibb. :)
    Amúgy tényleg, ki a tököm ez a sok ember? Jó persze Google megmondja, de az már régen baj egy celebnek. Mert Hamvai még okés, nem az én műfajom, de emlékszem a nevére, igaz ő is elfeledett híresség már. De Varga Viktor is... ő mi is igazából? Mit csinál azon kívül, hogy celeb? Most komolyan ezek az emberek húzónevek?
  • zetortraktor #4
    Az nem. De az nagyon kínos, amikor valaki ezt hazudja, ezzel vág fel, ezt hirdeti fennhangon, mert azt... menőnek gondolja? A menőnek látszani akarás elég ciki dolog.
  • hawkie22 #3
    Baj, ha az ember nem hallott ezekröl a hírességeknek nevezett valakikröl?
  • Vanek úr #1
    Vagyis egy Survivor koppintás lesz, egy Survivor light?! :)