Szekeres Viktor

Megint elkezdték érdekelni az embereket a kalandfilmek?

A Jungle Cruise volt Amerikában a hétvége legnézettebb filmje.

Ahogy arra számítani lehetett, a Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésével készített Jungle Cruise-t nézték meg legtöbben a hétvége során az amerikai mozikban, és ez még akkor is igaz, ha a filmet a Disney+ prémium szekciójában is el lehetett érni 30 dollár ellenében. A kalandmozi 200 millió dollárból készült és első hétvégéjén az amerikai vetítésekből 34,2 milliós bevételt generált, amihez még a Disney+ 30 milliót csapott hozzá.

A film a kritikusok többségének bejött, nagyjából 6:4 volt a pozitív, illetve negatív kritikát aránya, viszont ahogy arra számítani lehetett, a nézők imádták, amit láttak, amit remekül mutat az "A-"-os CinemaScore értékelés, mely az első napon mozizók értékeléseinek átlagát jelzi, akik amolyan exit pollos felméréseket töltöttek ki a filmet követően. Nemzetközileg már nem teljesített ennyire jól a Jungle Cruise, hiszen 47 piac mindössze 27,6 millió dolláros bevételt generált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Ne felejtsd el, hogy közben eltelt 20 év. A Múmia is mennyivel ostobább a 20 évvel korábbi... Az elveszett frigyláda fosztogatóinál.
  • Ender Wiggin #3
    Szánalmas film. Múmia/Karib-tenger kalózai plagizálás az egész... Csak sokkal ostobább emberek írták.
  • Kelta #2
    Pedig nagyon gyenge kis film..unalmas érdektelen, de a cica jó :)
  • Zombee #1
    Nem megint, még mindig, csak senki sem akar valamiért rendes kalandfilmet készíteni.