Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz Batgirl

Megtalálták Denevérlány alakítóját.

Pár napja sajtóhírek alapján kiderült, hogy többek között kiknek lehet esélyük a Batgirl című képregény-adaptáció címszerepére, nem sokkal később pedig az is biztossá vált, hogy közülük kit választottak a készítők. A "döntősök" listáján olyan nevek voltak, mint Isabella Merced, Zoey Deutch, Leslie Grace, valamint az utolsó pillanatban visszalépő Haley Lu Richardson, és végül Leslie Grace mellett döntöttek.

Pár hete az is kiderült, hogy Adil El Arbi és Bilall Fallah fogja rendezni a Warner Bros.-nak az elég régóta tervezett filmet, mely exkluzívan az HBO Maxon fog debütálni. A belga rendezőket első hollywoodi filmjük kapcsán először a Beverly Hillsi zsaru negyedik részével hozták összefüggésbe, de végül a Bad Boys 3-ból csinálták meg a franchise magasan legsikeresebb darabját. A duó európai filmográfiája is eléggé rendben van, hiszen a korábbi munkáik között ott van a nagy sikerű, 2015-ös thriller, a Fekete, de ők rendezték az Image-et is, valamint a Patsert. Miután Joss Whedon 2018-ban lelépett a Batgirl-filmből, azóta csak annyit lehet tudni, hogy Christina Hodson írja a szkriptet.

Batgirl először 1967-ben jelent meg a képregényekben, mint Barbara Gordon, Gotham rendőrfőnökének, James Gordonnak a lányaként, és később Batman és Robin szövetségesévé vált. A 60-as évekbeli gagyi Batman-tévésorozatban Yvonne Craig játszhatta el a karaktert, majd később, a Batman és Robinban Alicia Silverstone, aki Barbara Wilsonként, Alfred unokahúgaként tűnt fel. Legutóbb a LEGO Batman-mozifilmben láthattuk őt, ahol Rosario Dawson volt a szinkronhangja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!