Szekeres Viktor

Sínen a Dűne-tévésorozat

Showrunnert kapott a tévés Dűne.

Még 2019-ben számoltunk be arról, hogy Dana Calvo lett az HBO Maxra készülő Dune: The Sisterhood showrunnerje azok után, hogy a készítő, Jon Spaihts inkább lemondott a pozícióról, hogy teljes erejével a párhuzamosan készülő mozifilmmel foglalkozhasson. Egy ideje azonban nem lehetett hallani a szériáról, mint ahogy Calvo részvételéről sem, most pedig a Deadline utóbbi említése nélkül arról számolt be, hogy Diane Ademu-John lett a sorozat új showrunnerje, az ő karmesterkedése mellett kezdődhet meg az írás és a forgatás.

A WarnerMedia streaming szolgáltatása, az HBO Max tavaly májusban indul el Amerikában, és a rá készülő széria a Dűne-univerzumban feltűnő Bene Gesserit női rendről szól majd, mely tagjai tökéletesen urai a testüknek és az elméjüknek, hozzáértők módjára boldogulnak a The Imperium hűbéri rendszerében, és a terveik Arrakisra viszik őket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Nem hiszed, hogy egy 600 perces sorozat gyorsabban készül el, mint egy 120 perces film? Ez kemény megállapítás. Még akkor is, ha fura a problémafelvetés a filmmel kapcsolatban, mert azt 3 hónap alatt leforgatták 2019-ben, szóval elég jól haladtak vele, bár volt hozzá némi utóforgatás. Az nem hiszem, hogy a filmesek sara, hogy jött valami vírus, ami miatt a régóta kész film premierjét el kellett halasztani.
  • monk00 #1
    Ebből kb -20 év múlva lesz valami. Ahogy eddig halattak a film-el, nem hinném hogy a sorozat gyorsabban készülne el. Ha egyáltalán elkészül valaha....