Szekeres Viktor

Újabb Trónok harca animációs sorozatok készülnek

Az HBO Max komolyan gondolja a Game of Thrones-rajzfilmszériákat.

Januárban írtuk meg először, hogy az HBO Max elkezdte elirigyelni a nagytestvér HBO-tól annak legsikeresebb IP-jét, a Trónok harcát, ugyanis akkor derült ki, hogy nem csak a prémium csatorna dolgozik majdnem egy tucat Game of Thrones-sorozaton, hanem a streaming platform is elkezdett fejleszteni egyet. Ráadásul nem is akármilyet, hanem egy animációnat, ami természetesen felnőtt célközönségnek készülne, és hasonló hangulatú lenne, mint az anyasorozat.

Arról az animációról akkor (természetesen) nem lehetett tudni semmit, most azonban két újabb rajzol Game of Thrones-projektről érkezett sajtóértesülés, és bár készítőkről még mindig nem szól a fáma, az kiderült, hogy az egyik széria az Aranybirodalomról, Yi Tiről szólna, ami mondhatni a Trónok harca világának válasza a Kínai Birodalomra.

Egy sorozat fejlesztése, illetve fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a készítőktől a gyártó stúdió vagy a célplatform berendeli egy pilotepizód forgatókönyvét, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően, ha a forgatókönyv elnyeri az illetékesek tetszését, akkor azt a pilot berendelésével, vagy a teljes első szezon bekérésével honorálhatják. És persze az is előfordulhat, hogy többet nem hallunk egy sorozattervről. Jeles esetben arról van szó, hogy a stúdió a koncepciót majd megpróbálja valahova elpasszolni a kész szkripttel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!