Szekeres Viktor

Vicces előzeteseket kapott a visszatérő Szerencsekerék

Ma folytatódik a Szerencsekerék a TV2-n.

Az RTL Klub valóságshow-ja ellen a TV2 a Szerencsekerék című klasszikus vetélkedő újbóli felélesztését dobja be a ringbe Kasza Tibi műsorvezetésével. A játék több évtizede mutatkozott be először a hazai képernyőkön, és legutóbb 2012-ben láthattuk, amikor Szulák Andrea vezányelte a STORY4-en. A TV2 elég komolyan ráfeküdt a műsor reklámozására, hiszen a csatorna célja, hogy a komoly nézettségcsökkenést elszenvedő Doktor Balaton ne húzza le teljesen az adó hétköznapjait.


Jó hír lehet a rajongóknak, hogy a megújult verzió vadonatúj látványvilággal és 2021-es díszlettel fog jelentkezni, s benne Sydney van den Bosch fog betűket "forgatni". A csatorna korábban azt is jelezte, hogy nem csak civil játékosok lesznek a műsorban, hanem celebek is, többek között olyan hírességek fognak szavak kitalálására kísérletet tenni, mint Schobert Norbert, Pápai Joci vagy Kiss Ramóna.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #2
    Erre a poszt komcsi játékra nem vagyok kíváncsi
  • Dean Winchester #1
    Pont az lenne a lényege ,hogy civiek legyenek bennük és ők nyerjenek ne a celebeket lássuk jópofizni, ez volt a lényege,lenne a lényege. Oké,hogy 1szer v 2 szer pár havonta beraknak egy celeb napot de ott vége is lehet.... Kíváncsian várom mit hoznak ki belőle