Szekeres Viktor

Új magyar fantasy mozifilm kapott előzetest

Ilyen lesz az El a kezekkel a papámtól.

A Megafilm karácsonyi (egész pontosan december másodikára lett kitűzve a premier dátuma) mozifilmje lesz a Dobó Kata által rendezett El a kezekkel a papámtól, ami egy családi fantasynek tűnik, elég sok számítógépes animációval készített vizuális effekttel, amik minősége értelemszerűen nem az amerikai produkcióktól megszokott szinten mozog. Íme a film első előzetese.


A film Lakner Artúr Édes mostoha című regénye alapján készült Marczinka Bori főszereplése mellett, akit sok ismert arcból álló szereplőgárda támogat: Csobot Adél, Bokor Barna, Pálmai Anna, Gubás Gabi, Zsurzs Kati, Nagypál Gábor, Elek Ferenc, Járai Máté, Pindroch Csaba és Borovics Tamás. Az alkotás a Nemzeti Filmintézet 900 millió forintos gyártási támogatásával készült

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • repvez #2


  Hát elég nagy a baj, ha egy Csobot Adélék mint föszereplök vannak egy filmben. mondjuk nem mindtha kilógna a többi " szinészünktol"
  Mert lehet hogy szinpadon jók, de filmben csapnivaló az összes.
  De legalább ebben a filmebn nincs semmi szoci nincs benne elvtársozás meg ilyenek, bár ki tudja lehet csak az elözetesbol maradt ki.
  De talán ez annak is köszönhető, hogy dobo kata ,már nem abban a korba nött fel és nem idegződött bele, mint az összes rendező,íróba aki ma a magyar filmek közelében van.

  Viszont még igy sem képesek elszakadni a vigjátékoktol, mintha csak ez az egy kategória létezne magyarországon.
 • lac coo #1
  Jesszusfasza....