Szekeres Viktor

Iskoláz a Fekete Özvegy

Amerikában új első lesz a mozis toplistákon.

Ahogy arra a premier előtti bevételeket látva, számítani lehetett, a Black Widow könnyedén fogja maga mögé utasítani a teljes filmes mezőnyt a hétvége tekintetében, hiszen a péntekre vonatkozó becslések alapján a film 39,5 millió dollárral zárta a napot, ami a járványidőszak legerősebb nyitónapi teljesítményét jelenti, ami előrevetíti a hétvégi "COVID-rekordot" is. A kérdés csak az, hogy meglesz-e a 100 milliós bevétel.

Miután a Captain Marvel után a Black Widow is ekkora sikernek bizonyult egyéni női szuperhősös filmként (lepipálva a Doctor Strange-et, Hangyát, és a Fekete Párducon kívül minden másik karakter első egyéni próbálkozását), és ugye a DC-s Wonder Woman sikerét sem kell ecsetelni, lehet, hogy újabb női szuperhősök előtt fogják megnyitni az utat. De előtte még egy újabb eredetfilmet fog szállítani az idén a Marvel, Shang Chiét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Állítólag 200 millióba került. Ökölszabályként mégegyszer ennyi elment reklámra. Namost, hogy 400 millió (de nettóban, nem a teljes bevételt nézve) a 0 szaldó, akkor ez a bizonyos "siker" még kurva messze van ám...
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2021.07.12. 07:11:48