Szekeres Viktor

Nagy bevételi rekordot fog hozni a Fekete Özvegy

Megint egy egyéni Marvel-film fog nagyot tarolni.

Egy dolog, hogy a papírformának megfelelően az Amerikában (moziban és a Disney+-on is) most bemutatkozó Fekete Özvegy (Black Widow) jó kritikákat kapott, a jelek szerint még nagyon sikeres is lesz, hiszen a nem exkluzív mozis premier ellenére már az elővetítések alapján az látszik, hogy a járványidőszak legnagyobb bevételt hozó filmje lehet Amerikában.

Ezt a 13,2 milliós csütörtöki premier előtti bevételekre lehet alapozni, amik nagyobbak, mint amennyit a Halálos iramban 9 és a Hang nélkül 2 összesen hozott a bemutatót megelőzően. Sőt, olyan filmek járvány előtti eredményeit pipálja le, mint a Csodanő, a Hangya 2 vagy a Doctor Strange. És a Thor: Ragnarok 14,5 milliós csütörtökétől sem marad el sokkal.

Ez a bevétel arra utal, hogy a Fekete Özvegy hétvégi bevétele Amerikában a 100 millió dollárt is meghaladhatja, márpedig erre nem sok szuperhős első egyéni filmje volt képes. A két legnagyobb érdeklődést generáló alkotást persze nem szoríthatja meg nyitány szempontjából (Fekete Párduc - 202 millió dollár, Marvel kapitány - 153 millió dollár), de a harmadik helyre még így is felléphet, vagy a negyedikre, ha a Pókember: Hazatérést is első egyéni filmnek számoljuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    80 lett a vége. és a követekező hetek zuhanása árazza majd be igazán... A korábbi Mavel filkből kiindulva (bár ugye most azért kicsit más a helyzet a pandémia meg a streaming miatt) a nyitóhétvége a teljes hazai bevétel 35-45%-a lehet, és ez akkor már baromjónak számítana.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2021.07.12. 07:28:50