Szekeres Viktor

Régóta várt karakter a The Walking Dead 11. évados előzetesében

Megérkezett Mercer a TWD-be.

Sokan sejtették, hogy érkezni fog, és meg is érkezett Mercer a The Walking Deadben. Vagy legalábbis megérkezik az amerikai AMC csatornán augusztus 22-én induló 11. évadba, ami persze nem jelenti azt, hogy az AMC+ ismét ne mutatná be hamarabb az új részeket. Mercert egyébként Michael James Shaw alakítja.


Az új szezonra az eddigi állandó szereplő közül vissza fog térni Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Cailey Fleming, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Khary Payton, Jeffrey Dean Morgan, valamint Nadia Hilker, Lauren Ridloff, Cooper Andrews, Callan McAuliffe, Eleanor Matsuura és Cassady McClincy. Shaw mellett új karakterként Margot Binghamet ismerhetjük meg, mint Eugene rádiózós társát, Stephanie-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #5
  Az hogy mennyire hasonlít a képregényre, te hoztad fel. Nekem mindegy, amíg jó a sorozat.

  Nem tudom, de szerintem a korai teaserek még akartak valamit mondani. Sőt, szó szerint mondtak is benne valamit. Ez mit akar mondani? Hogy nagyon jó lesz a 11. szezon? Ezzel kinek tudnak üzenni, hogy nézze meg? Hát nem nekem, az biztos.
  Erre akartam kilyukadni, ugyanis amit én mondok, az nyilván az én véleményem, nem másé, pláne nem mindenkié. Szerintem egy ideje már hulladék a sorozat, de ez a fajta teaselés túltesz azon is. Mit állít? Semmit, csak egy feelinget egy érzést ad át, mint a mai reklámok. Menőség. Wow.
  Tényleg nem tudom, hogy mit moralizálnak mostanában benne, de gyanítom, hogy legalább a barátokközt szintjét megüti. A moralizálás egy eszköz, nem cél, ha tényleg erről szól a sorozat, akkor ott már baj van.
 • zetortraktor #4
  Aki keményen néz, az a reklám kedvéért néz keményen, amit egy műteremben forgattak reklámfilmesekkel, ez nem a sorozat része. De nézz meg egy második évados reklámanyagot.

  És a sorozat pont ugyanúgy követte a képregény sztoriját, mint most. 3-4 éve jött Negan, ahogy a képregényben. Utána a suttogók, most a Commonwealth. Kábé minden komolyabb húzást átvettek, max pár sajátot belevittek, ha arra célzol, hogy nem egy az egyben másoltak. De ez pont ugyanúgy igaz volt a kezdetekre is, ott is voltak eltérések.

  Igen, valóban nagyon tartalmas és mélyenszántó volt, ahogy Rick poroszkál zombiföldjén, ahogy a kiscsapat kalandozott, vagy ahogy hédereztek Hershel farmján. Jobb volt? Igen. Sokkal. De soha nem volt túl tartalmas vagy mélyenszántó. Ma inkább az, mivel folyton dögunalmas morális kérdéseket feszegetnek. De kinek kell az efféle mélyenszántás?
 • wraithLord #3
  Már 3-4 éve nem nézem, de már akkor se követte a képregény sztoriját, csak valami olyasmi volt.

  Egyébként erre a csúnyán nézve keménykedésre gondoltam. Az elején még tartalmasabb és mélyenszántóbb volt a sorozat, mint utána, de ez a teaser azt sugallja, hogy azóta még kevésbé az.
 • zetortraktor #2
  Et úgy írod, mintha nem egy 20 éve indult képregény adaptációja lenne a sorozat. Az induláskor is az volt, és most is az, legalábbis ez a sztori is benne volt a képregényben. Szóval csak követik az eredetit, nem?
 • wraithLord #1
  Ez valami XXI. századi Power Rangers teaser volt? Igencsak messze esett a sorozat az eredeti irányvonalától, ami még talán a 7. szezonban is nyomokban benne volt, amit utoljára... ha nem is néztem, de láttam egy ideig.