Szekeres Viktor

Ilyen lesz az Egyik kopó, másik eb rebootja

Új előzetest kapott a Turner & Hooch,

A Disney+ hosszas fejlesztést után tavaly hivatalosan is berendelte az Egyik kopó, másik eb (Turner & Hooch) című Tom Hanks-film alapján készítendő sorozatot, aminek a pilot epizódját McG rendezte meg. A rendező legutóbbi munkái Netflixes-filmek voltak, a remekül sikerült A bébiszitter és a talán még jobb A világ pereme mellett előbbi folytatását készíthette el. A július 21-én debütáló széria új trailerje pár órája érkezett meg.


Egyébként Matt Nixet ihlette meg a "klasszikus" Tom Hanks-film, ő készíti a sorozatot, amiben Josh Peck, Vanessa Lengies, Lyndsy Fonseca, Carra Patterson, Anthony Ruivivar, Brandon Jay McLaren, Jeremy Maguire, valamint Becca Tobin szerepel. A történet szerint az ambiciózus és kimért marsall főhős megörököl egy nagy, engedetlen kutyát, és idővel rájön, hogy az állat, akit nem akart, pont az, akire oly nagy szüksége volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #4
  Jó, de a főszereplő Josh Peck, a Drake és Josh gyerekszínésze,
 • Ender Wiggin #3
  https://www.imdb.com/title/tt11547014/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

  Ebből indultam ki...
 • zetortraktor #2
  Ez nem film, hanem sorozat, és az egyik főhős neve, ahogy a címből is kitalálható, Turner. Scott Turner, pont mint a filmben, de vagy ötször említik a trailerben.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2021.06.25. 08:45:31
 • Ender Wiggin #1
  Aha, szóval a filmben, aminek TURNER és Hooch a címe, a főszereplőt nem Turnernek, hanem Garlandnak hívják. Okké.