Szekeres Viktor

Folytatódik a TV2 nem túl sikeres magyar sorozata

Ismét képernyőn a Doktor Balaton.

Július 5-től folytatódik a Doktor Balaton. Mint ismert, februárban a TV2 meglepően rövid idő után berekesztette a Doktor Balaton epizódjainak sugárzását, hogy az Exatlont adhassa a telenovella időpontjában. A TV2 tájékoztatása szerint erre azért kerül sor, mert véget ért a napi széria első szezonja. Ami azt is jelenthette (ha az előbbi állítás igaz), hogy a csatorna nem bízott annyira a sorozatban, hogy több részt rendeljen be belőle, mint mondjuk a Mintaapák esetében, illetve az RTL Klub a Keresztanyunál. És a Drága örökösöknél. És a Bátrak földjénél.

Pedig alapjába véve a TV2-nek nem volt okat szégyenkeznie a Doktor Balaton nézettsége miatt, hiszen az 600 ezer néző körül teljesített, bár a fiatalok között csak elvétve érte el a 200 ezer nézőt, aminek köszönhetően rendszeresen alulmaradt a Keresztanyuval szemben. De még így is jobban teljesített sokszor, mint korábban a csatorna másik napi szériája, a Mintaapák.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Gondold végig a folyamatot, hogy ki mosna mit, mert ha "a TV2 esetét" mondod érvként, akkor nem ő tudna pénzt mosni, szóval irreleváns a sorozat. Az egész üzletnek teljesen más a konstrukciója. Aki pénzt tudna mosni, azt csatornától függetlenül teheti meg.

    Ha pedig mégis tudna és így tenné, aminek nem lenne sok értelme, akkor nem csak hatékonyabb, hanem egyszerűbb is lenne több sorozattal, mert egyrészt az egyik akár még sikeres is lehet (szemben azzal, ami nem lett siker), másrészt meg sokkal többet lehet fizetni 4 első évadért, mint egy négyévadosért.
  • Cyberdog #4
    A TV2 esetében igen. Remek pénzmosodák ezek a gányok.
  • zetortraktor #3
    Ja, még valami, de ez csak józan ész:

    "" pedig van pár magyar gány ami ott is folyamatosan folytatódik, és szintén "nem túl sikeres", "

    Az nem lenne túl logikus, hogy olyasmit folytassanak, ami nem túl sikeres. Mi értelme lenne? Azért annyira nem hülye egy csatorna.
  • zetortraktor #2
    Ha meg azt írják, hogy sikeres, akkor a TV2 fizet? Érdekes megközelítés.

    Az a helyzet, hogy más opció nem nagyon van. Egy sorozat vagy sikeres vagy nem, de ezt konkrétan a TV2 vette le a műsorról, mert kikapott az RTL sorozatától, amivel nem azt ismerték el, hogy nem túl sikeres? Arról nem is beszélve, hogy szerintem valamit benézel, hiszen pont arról szól a hír, hogy nem teljesített rosszul a sorozat.

    Egyébként egy röpke keresés lelövi a poént, hogy RTL-es buktákról ugyanúgy van hír, csak azért nem emlékszel rá, mert kevés van belőlük. Szóval a jelek szerint nem nagyon vagy képben a nézettségeket illetően. Nem hiszem, hogy bármelyik csatornát is szeretni kell ahhoz, hogy az ember lássa, hogy melyik hoz inkább sikereket és melyik bukásokat. Az, hogy gányok a műsorok, nem hatnak ki arra, hogy hányan nézik őket.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2021.06.22. 09:23:07
  • AnuluWork #1
    A szerzőt a retek IS fizeti? Csak mert nevetséges, hogy az egyiknél megjegyeztek valamit, miközben a szivárványosnál a rengeteg bukás mellett ilyeneket sosem sziporkáztok, hogy "nem túl sikeres" ..., pedig van pár magyar gány ami ott is folyamatosan folytatódik, és szintén "nem túl sikeres", de valahogy náluk ilyeneket nem igazán írtok le.

    Mondjuk leszarom mindkettőt, de a "független objektivítás" :D nevében röhejes.