Szekeres Viktor

Új csatornára kerülnek az olasz focibajnokság jogai

A Sport Tv szerezte meg a legjobb olasz focimeccsek közvetítési jogait.

A Sport Tv az elvesztett Bundesliga-jogokat a Serie A jogaival fogja pótolni. Ugyanis miután az Arena 4 szerezte meg 3 évre a német bajnoki focimeccsek közvetítési jogait, a héten kiderült, hogy az olasz bajnoki meccsek ősztől a Sport 1-en és a Sport 2-n lesznek láthatóak egy ideig. A tervek szerint szinte minden meccset adni fognak, ez hétvégenként 8 élő közvetítést fog jelenteni. A Sport Tv emellett az olasz kupát is adni fogja.

A bajnoki meccsek mellett a Sport Tv megszerezte a Bajnokok Ligájának a közvetítési jogait, mégpedig a B csomagot, ami azt jelenti, hogy keddenként és szerdánként az M4 Sportos első választáson kívül mindegyik meccset ők adhatják. A csatorna közleménye szerint a fentiek mellett még meghosszabbították, illetve hosszabb időre megszerezték az NBA, a jéghoki vébék és a PDC dartsversenyeinek jogait is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nortu30 #1
    Végre egy jó hír! Így szélesebb közönséghez tud eljutni az olasz foci, mint a Digisporttal. Nagyon örülök, és bízom benne, hogy a továbbiakban is így fog maradni! Hajrá Sport TV!