Szekeres Viktor

Mostanság leginkább az erőszakos filmek érdeklik a nézőket

Tarolnak Amerikában az erőszakos filmek. És a családi mozik.

Ha megnézzük a járványidőszak legsikeresebb film. vagy akárcsak az elmúlt hetek nagyobb sikereit, akkor azt láthatjuk, hogy a nézőket leginkább az erőszakos filmek érdeklik, valamint hogy továbbra is igen népszerűek a családi alkotások. Érdekesség, hogy Amerikában előbbiek azért lepipálják utóbbiakat, nálunk viszont egyelőre a családi vonal irányába billen el a mérleg nyelve.

Miután a Godzilla Kong ellen és a Mortal Kombat kifutotta magát, Amerikában egymás után kerültek bemutatásra a horrorfilmek, és mind a Hang nélkül 2., mind a Démonok között 3., mind pedig a Fűrész kvázi 9. része az első helyen debütált, miközben olyan családi kategóriás darabok sem okoztak csalódást, mint a Cruella vagy a Tom és Jerry. Amerikában idén eddig 7 film szerzett több, mint 40 milliós bevételt: a Godzilla Kong ellen (99 millió dollár belföldi bevétel), a Hang nélkül 2 (89 millió dollár belföldi bevétel), a Raya és az utolsó sárkány (54 millió dollár belföldi bevétel), a Demon Slayer (47 millió dollár belföldi bevétel), a Tom és Jerry (46 millió dollár belföldi bevétel), a Szörnyella (44 millió dollár belföldi bevétel) és a Mortal Kombat (42 millió dollár belföldi bevétel).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #2
  Előttem a kép, hogy valaki annyira primitíven dühös és ezért FIZET, hogy leülhessen egy székbe, MASZKBAN 2 órára, hogy szurkoljon egy egymás mellett a végsőkig kitartó egyedülálló anyának és két kisgyerekének, vagy mondjuk szórakozzon valami 70-80-as évekbeli démonos sztorin. Nem lenne egyszerűbb, otthon törni-zúzni, vagy ha már filmek, akkor megnézni ott valami értelmetlen lövöldözést?

  Ezek a primitíven dühös emberek mindent túlbonyolítanak!!!

  (Arról nem is beszélve, hogy azért nem néz senki romantikus komédiát vagy egzisztencialista drámát, mert az elmúlt hetekben csak horror és akciófilm volt a mozikban a mesék mellett újdonságként.)
 • end3 #1
  E is mutatja a primitív dühöt és az általa kialakult, lepusztult gondolkodást az emberekben. Természetesen az "akcelerátor" a hibás, aki ezt elfogadás-kényszeresen legyártja. (Az alkotók felelőssége, hosszabb távon ők hozzák ki az emberből az állatot, és kétség nem fér hozzá, dolgoznak rajta gőzerővel.)
  Utoljára szerkesztette: end3, 2021.06.08. 11:13:01