Szekeres Viktor

Fura lett a Mortal Kombat szinkronizált előzetese

Van ám magyar nyelvű trailerje is az MK-nak!

Nem árul zsákbamacskát a Mortal Kombat szinkronizált előzetese, hiszen feltüntetik rajta a hivatalos, 18-as karikával illusztrált korhatárt is. A filmet csütörtökön mutatták be idehaza magyar nyelven, és jókora bukásnak bizonyult, alig pár ezren lézengtek a vetítéseken.


A film hivatalos leírása a következő: Van, aki abból él, hogy bírja, ha ütik. Cole Young (Lewis Tan) ilyen. Pénzért bunyózik, és többnyire veszít. Nem tudja, hogy mennyivel többre hivatott, és milyen sok múlik rajta. Pedig csak el kellene gondolkodnia különös, sárkány alakú anyajegyén…
A Külső Világ császára elküldte legjobb harcosát, Sub-Zerót, hogy legyőzze a Földi Birodalom harcosait. Már kilenc bajnokságon győztek: ha tizedszer is diadalmaskodnak, akkor birodalmukhoz csatolhatják a legyőzött világot. És megindul az ostrom.
Cole nem nagyon érti, mi történik vele. Csak azt látja, hogy furcsábbnál furcsább vidékekre vetődik, egyre különösebb erejű, hatalmú és humorú harcosokkal találja szemben magát, és küzdenie kell. De most elképesztő tétje van a meccsnek… az egész világ.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #1
    "Van ám magyar nyelvű trailerje is az MK-nak!"
    Nem mondod?! Már 3 hónapja!
    Az egy dolog az Intercom oldalára most rakták fel...