Szekeres Viktor

A Szörnyella is érdekelte a nézőket

Korrekt nyitányt produkált a Cruella

Amerikában a mozis hétvége nem csak a Hang nélkül második részéről szólt, amely hatalmasat szakított, és minden járvány alatti bevételi rekordot megdöntött, hiszen a horrorfilm árnyékában bemutatásra került a Cruella is, ami azonban nem exkluzív mozis premier volt, hiszen a Disney+-on is meg lehetett nézni 30 dolláros felárért cserébe. A film ennek ellenére a második helyen debütált, ugyancsak lepipálva a legtöbb korábbi "COVID-premiert".

Az Emma Stone főszereplésével készített előzménytörténet hatalmas vászonszám (3892) mellett nyitott és 21,3 millió dollárt hozott három nap alatt, és a hosszú hétvégére kivetítve 26,5 milliót fog termelni a becslések szerint. A filmet a kritikusok elég jól fogadták, a kritikák majdnem 3/4 pozitív lett, és a nézőknek is bejött a punkos megközelítés, amit mind a CinemaScore pontszám, mind pedig az IMDb-s értékelés jelez. (Érdekes, hogy a filmre az IMDb-n jóval többen szavaztak, mint a Hang nélkül 2-re.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #2
    20+ millios nyitas az igen jonak szamit mostansag. Gyakorlatilag ez az elso igazi poszt-covid film, es sokan meg akkor se rohannak a mozikba, ha egyebkent mar szabad.
  • Lapajka #1
    Pl mert baromi jó film?!