Szekeres Viktor

A Deadpool 3 magas korhatár nélkül is műdköhet

Nem kell magas korhatár az új Deadpool-filmnek.

Miután a Disney megvásárolta a 21st Century Foxot, sokan jöttek lázba amiatt, hogy Deadpool karaktere is a Marvel Cinematic Universe része lehet. Azonban a közönségkedvenc kapcsán azt is tudta mindenki, hogy eddig erősen korhatáros filmek főszereplője volt, és a Disney-s MCU-alkotások közel sem annyira korhatárosak.

Nos, lehet, hogy mindez a készítőknek nem fog gondot jelenteni, hiszen ahogy Tim Miller, a Deadpool rendezője fogalmazott, a karakter a korhatáros marhaságai nélkül is működne, hiszen akik a trágárságokra vevőek, azok már meg vannak véve, és egyébként is Ryan Reynolds számít a többség szemében, aki a figurát alakítja. A jó fogadtatáshoz nem szükséges bizonyos négy betűs szavakat használni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • cateran #5
  Vannak karakterek, tortenetek, amik ALAPVETOEN 18+...Ha ez nem teljesul, az ALAPBOL el van baszva....Ez pont 1 ilyen
 • Szefmester #4
  Majd az lesz (remélem), hogy benyögne valami cifra káromkodást, kisípolódik és megjelenik a fekete csík ha bemutat, ezt kommentálja, majd a harmadik szitu után vált finomabb, választékosabb, cenzorbarátabb káromkodásra, mert a többiek nem értik mi van.
 • kalapos01 #3
  Vagy, van egy másik lehetőség: nem fogják elcseszni. Szerencsére ez a valószínűbb. Szóval öröm és boldogság van, hogy király lesz a harmadik rész is.
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.05.31. 08:33:13
 • hawkie22 #2
  Pont erre gondoltam én is, sajnos. :(
 • NEOreg3 #1
  Vagyis el fogják cseszni, kár érte.