Szekeres Viktor

Magyar politikai thriller kapott előzetest

A kortárs magyar politikáról szól az Elk*rtuk.

Ki tudja, miért, Kálomista Gábor egy első filmes angol rendezővel, Keith English-sel forgatta le legújabb, "saját" (vagy legalábbis nem Filmalapos) finanszírozásból, sajtóinformációk szerint 800 millió forintból gyártott politikai thrillerjét, ami az Elk*rtuk címre hallgat, és aminek most érkezett meg az első előzetese. A film története a 2006-os hazai közéleti események árnyékában zajlik. A film premierdátuma még nem ismert, így azt sem tudjuk, hogy moziba kerül-e még szeptember vége előtt, hogy legyen esélye egy esetleges Oscar-nevezésre.


A Mózes András és Bánovits Vivianne főszereplésével készített film szinopszisa: "Amikor egy ambíciózus, de elnyomott közvéleménykutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll újságíró szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel hamar konfrontálódik a főnökével, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ShuckFishTit #4
    Igen, lássák csak a fiatalok, hogy cseszték el régen, mert akkor láthatják nagyban a képet, hogy azóta ez csak rosszabb lett, hiába már nem Fecó van, szóval remélhetőleg tanulnak valamit ebből.
  • Liquido #3
    Csak az ilyen idióták várják mint te. Akinek csepp esze van az tudja hogy az összes politikus a gengszterváltás óta csak elbaszott mindent, és lopott ahol tudott.
  • bandeeeeee #2
    Várjuk a filmet! Az előzetes alapján végre valami ígéretes alkotás születik!
    Lássák csak a fiatalok, hogyan kúrta el Feri 15 évvel ezelőtt.