Szekeres Viktor

Rekordérdeklődés az új Marvel-film, az Örökkévalók iránt

Nagyon sok ember kíváncsi már most az Eternalsre.

Cseppet sem meglepő módon a Marvel Cinematic Universe harmadik Negyedik Fázisos filmje, az Örökkévalók (Eternals) már első előzetesével rekordérdeklődést generál a rajongók és az utálkozók között. Analitikai források szerint a premiert követő első 24 órában a trailer 77 millió megtekintést generált a különféle közösségi oldalakon. Mondanunk sem kell, hogy a tetszési indexe is elsöprően pozitív, de ez a rajongók elképesztő rajongási fokát ismerve cseppet sem meglepő.

Az elmúlt 14 hónapban ez volt a legnagyobb érdeklődést kiváltó Marvel- és Disney-előzetes. A Cruella februári trailerje például 71 millió megtekintést produkált, a harmadik helyen pedig a Wandavision egyik szeptemberi promója volt. Sőt, a film iránt nagyobb érdeklődés mutatkozik, mint a járvány előtti időszakban a Demóna 2, illetve az Aladdin című Disney-produkciók iránt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sertrex #4

    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.05.31. 09:25:09
  • kalapos01 #3
    De ő a kommentelők véleményére ad. Aki kommentel, az általában különb ember, mint a többi, hiszen úgy érzi, hogy fontos a véleménye. És aki a 40 ezer kommentet elolvasása után még elolvas 10 ezret a biztonság kedvéért, az elhivatott. Szóval meg kell adni a respektet.
  • sertrex #2
    77 milliós érdeklődés mellett, 50 ezer komment. Gondolhatod, hogy ez mennyire megrázhatta a Disneyt. :DD