Szekeres Viktor

Műsorvezetőt kapott az RTL cukrászos valóságshow-ja

Liptai Claudia Mestercukrászt fog vezetni.

A jelek szerint az RTL Klub gasztrorealityket próbál adni a tévés főszezon minden hétköznapján, így véve el minden lehetőséget az érvényesülésre a TV2-től. A Konyhafőnök és a Konyhafőnök VIP után ugyanis hamarosan érkezik a Konyhafőnök család legújabb tagja, a Mestercukrász, melyre a márciusi közlemény "az édesszájú Konyhafőnök elnevezésű cukrászversenyként" hivatkozott. Most pedig az derült ki, hogy Liptai Claudia lesz a műsorvezetője.

A csatorna szerint a Mestercukrász az újhullámos, trendi cukrászat, a kreatív desszertkészítés világát mutatja be a nézőknek egy nem mindennapi verseny formájában. Liptai a zsűriben is ott fog ülni, a társai között pedig ott lesz egy cukrászmester, aki az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként bizonyított, valamint egy világutazó sztárcukrász, aki számos hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg elképzeléseivel New Yorktól Szingapúrig. Az ő neveiket azonban még nem árulta el az RTL Klub.

Ahogy írtuk korábban, aki nyitott szemmel jár a tévés világban, az minden bizonnyal tisztában van azzal, hogy cukrászos valóságshow-k milyen nagy népszerűségnek örvendnek a világban, nem véletlen, hogy itthon is láthattunk már a VIASAT3-on és az RTL Klubon is ilyen versenyeket, most viszont az ismert, természetesen nem külföldi licenc alapján, hanem saját kútfőből kifejlesztett brand alá vonva akarja a csatorna valóban sikeressé tenni a műfajt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!